Az értékbecslő, épület felmérő szolgáltatásom gyorsabbá tétele, a megújulás szem előtt tartása érdekében és nem utolsó sorban a magam örömére fejlesztés történt vállalkozásomban. A gyorsabb ügyfélkiszolgálás mellett bővült, vagy inkább korszerűsödött a géppark is. Már a szolgáltatói felelősségbiztosítás is rendelkezésre áll.
 

https://ugyfelkapu.grandeingatlan.hu


Honlapomon bevezettem a közvetlen elérésű ÜGYFÉLKAPU-t. Nálam bevett szokás, hogy a helyszínen készült fotókat, az épületekről készült alaprajzo(ka)t és az ajándék fotókollázst ügyfeleim rendelkezésére bocsátottam. Régóta dédelgetett vágyam volt és erre vonatkozó igény is mutatkozott ahhoz, hogy megvalósítsam a fotók, dokumentáció direkt letöltését. A napokban webfejlesztőmmel karöltve kialakítottuk az ugyfelkapu.grandeingatlan.hu oldalt. Belépést követően minden ügyfelem felhasználónév és jelszó használata mellett letöltheti ingatlana saját képeit, dokumentumait. A dokumentumok közt továbbra sem szerepel az értékelés, mint letölthető anyag, viszont a digitális számla ezúton is letölthető lesz. Tessék használni!
 

YAMAHA XJ6S Diversion


Aki ismert korábban, tudja, hogy a Focus mellett gyakran megyek motorral felmérni. A napokban gépparkom is bővült egy YAMAHA XJ6S Diversion nagymotorral. Az új gép a Honda CBF 600-at váltja. Ha jó az idő, kifejezetten üdítő a motorozás. Úgy tűnik, ügyfeleimet is mosolyra készteti, ha két keréken állítok be. Viszlát Honda, üdv Yamaha!
 
A MIOSZ-hoz (független ingatlanközvetítők és értékbecslők szervezett és hatékony érdekvédelmi szervezete) való csatlakozásom lehetővé tette a szakmai felelősségbiztosítás megkötését. Értékbecslésnél banki igény, de a magam megnyugtatására is szolgál, hogy az Allianz Hungária Biztosítónál céges felelősség biztosítást kötöttem a szolgáltatásra.

 
 
 
 
 
 
 
 
Immáron megújulva, tettre készen a továbbiakban is készséggel állok ügyfeleim szolgálatára. Ha segítség kell, vagy csak egy telefonos gyors tanács, megtalálható leszek!