Scroll to top
© 1998-2021, Lippai Zsolt EV
Share

Ügyfélkapu bevezetése, géppark korszerűsítés, szolgáltatói felelősségbiztosítás értékbecsléshez

Az értékbecslő, épület felmérő szolgáltatásom gyorsabbá tétele, a megújulás szem előtt tartása érdekében és nem utolsó sorban a magam örömére fejlesztés történt vállalkozásomban. A gyorsabb ügyfélkiszolgálás mellett bővült, vagy inkább korszerűsödött a géppark is. Már a szolgáltatói felelősségbiztosítás is rendelkezésre áll.

 

https://ugyfelkapu.grandeingatlan.hu

Honlapomon bevezettem a közvetlen elérésű ÜGYFÉLKAPU-t. Nálam bevett szokás, hogy a helyszínen készült fotókat, az épületekről készült alaprajzo(ka)t és az ajándék fotókollázst ügyfeleim rendelkezésére bocsátottam. Régóta dédelgetett vágyam volt és erre vonatkozó igény is mutatkozott ahhoz, hogy megvalósítsam a fotók, dokumentáció direkt letöltését. A napokban webfejlesztőmmel karöltve kialakítottuk az ugyfelkapu.grandeingatlan.hu oldalt. Belépést követően minden ügyfelem felhasználónév és jelszó használata mellett letöltheti ingatlana saját képeit, dokumentumait. A dokumentumok közt továbbra sem szerepel az értékelés, mint letölthető anyag, viszont a digitális számla ezúton is letölthető lesz. Tessék használni!

 

YAMAHA XJ6S Diversion

Aki ismert korábban, tudja, hogy a Focus mellett gyakran megyek motorral felmérni. A napokban gépparkom is bővült egy YAMAHA XJ6S Diversion nagymotorral. Az új gép a Honda CBF 600-at váltja. Ha jó az idő, kifejezetten üdítő a motorozás. Úgy tűnik, ügyfeleimet is mosolyra készteti, ha két keréken állítok be. Viszlát Honda, üdv Yamaha!

 

A MIOSZ-hoz (független ingatlanközvetítők és értékbecslők szervezett és hatékony érdekvédelmi szervezete) való csatlakozásom lehetővé tette a szakmai felelősségbiztosítás megkötését. Értékbecslésnél banki igény, de a magam megnyugtatására is szolgál, hogy az Allianz Hungária Biztosítónál céges felelősség biztosítást kötöttem a szolgáltatásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Immáron megújulva, tettre készen a továbbiakban is készséggel állok ügyfeleim szolgálatára. Ha segítség kell, vagy csak egy telefonos gyors tanács, megtalálható leszek!

Post a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük