Műszaki felmérés

Az épületek műszaki felmérése alaprajzi szinten szoros kapcsolatban van az ingatlanok értékbecslésével, vagyonértékeléssel. Ingatlanról szakvéleményt írni, annak méreteit figyelmen kívül hagyva nem lehet. Megkockáztatom, napjainkban számítógépes alaprajzi megjelenítés hiányában a szakértő talán nem is vehető komolyan. Épületet felmérni, annak műszaki állapotát vizsgálni azonban nem csak szakvélemény mellékleteként szükséges.

Az épület felmérése

Lássuk a legkézenfekvőbb igényt alaprajzi megjelenítésre, épület műszaki állapotának rögzítésére

=

Ingatlan eladás vagy vétel

Bővebben

Ingatlan eladás vagy vétel esetében magunkat óvjuk, ha előzetesen tájékozódunk az adott ingatlan méretéről, épületszerkezetének állapotáról egyszerű műszaki szemrevételezést (épületdiagnosztikát) alkalmazva.

=

Bérbe adás

Bővebben

Ha bérbe kívánunk adni vagy venni ingatlant, akkor is jól jöhet a félreértések, viták elkerülése érdekében egy alapos felmérés. A bérleti díj megállapításának is lehet alapja a felmérés.

További szolgáltatásaim

Értékbecslés

Ingatlant vásárolna vagy éppen eladó ingatlana van? Bizonytalan a reális forgalmi értéket illetően? A reális érték meghatározása gyakran nehéz feladat.

BŐVEBBEN

Ingatlanvagyon értékelés

Ön is vállalkozó? Eljöhet az idő, amikor értékesíteni szeretné ingatlanvagyonát vagy annak egy részét, esetleg gépeit és berendezéseit.

BŐVEBBEN

Lippai Zsolt EV.

7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.

Telefonszám

+36 30 250 6996

E-mail

lippai.zsolt@grandeingatlan.hu