Vélemények

gyűjteménye az értékbecslő munkámról

Tisztelt Lippai Úr!

Maximálisan meg vagyunk elégedve munkájával, több értékbecslő közül örülünk hogy Önt választottuk, További sok sikert kívánunk Önnek, csak ajánlani tudjuk Önt bárkinek.

H. Beáta Németország

Szia Zsolt!

Alapos munkát végeztél, nagyon szépen elkészített anyag! Az ár esetében is valami ilyesmire számítottam, valószínűleg ez alapján meg tudjuk majd valósítani a terveinket.
Köszönöm a munkádat!
T. Gábor Dunaszentgyörgy

Zsoltot gyerekkorom óta ismerem, így nem is volt kérdés, kihez fordulok értékbecslés ügyben. Nem csalódtam munkájában. Gyors, pontos, megbízható. Az ingatlan eladásával kapcsolatban is értékes tanácsokat kaptam tőle. Hálás vagyok a segítségért.
Fenntartás nélkül ajánlom mindenkinek!

G. Nikoletta Németország

Kedves Zsolt!

Megkaptuk az értékbecsléseket, köszönjük szépen. Külön örülünk a szép és pontos alaprajznak az irodaházról. Hálás köszönet mindenért!

R. N. Piroska Bonyhád

Kedves Zsolt!

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészítette a szakvéleményt, és hogy ilyen rugalmasan állt az időközben módosított kérésünkhöz. És külön köszönet az előző levelében küldött, haszonélvezeti joggal történő értékesítés árának korrekciós segédlethez. Átolvastam a dokumentumot és meglepett, hogy ilyen részletes és tárgyilagos, nem csak egy hasra ütés után kaptunk egy árat.

Köszönettel:

K. István Szekszárd

Kedves Zsolt!

Nagyon szépen köszönöm a munkádat, színvonalasan összeállított szakvéleményt kaptam. Az elemzéshez használt módszerek jól értelmezhető táblázatos formában kerültek szemléltetésre, melyhez alátámasztásként alaprajz és az ingatlannal kapcsolatos képek is csatolásra kerültek. Továbbá nagyon köszönöm a gyors és rugalmas munkádat, hogy hétvégén megtörténhetett a helyszíni szemle.

K. Ferenc Tolna

LIPPAI ZSOLT EV.

7342 Mágocs, Ady E. utca 79/E.

TELEFONSZÁM

+ 36 (30) 250-6996

E-MAIL

lippai.zsolt@grandeingatlan.hu